Het bedrijf

Sireon, specialist in professional cleaning products

Perfecte reiniging, onderhoud en hygiëne is wat wij met onze cleaning products garanderen. In tien jaar tijd is Sireon uitgegroeid tot een internationale speler die respect afdwingt door die kwaliteitsproducten en service te leveren waar u als klant behoefte aan heeft. Dat is waar wij goed in zijn, daar ligt onze focus.

Ons assortiment groeit met de dag en bestaat uit verschillende reinigers en cosmetische producten, autoshampoos, waxproducten, polijstmiddelen, spuitbussen en papier- en poetsdoeken. Als totaalleverancier in professional cleaning products is Sireon een gevestigde naam. Veel van onze producten worden gebruikt in branches als automotive, industrie, zorg- en dienstverlening en horeca.

Snelle levering, scherpe prijs

Sireon garandeert een snelle levering en scherpe prijs. Artikelen in voorraad worden binnen 24 uur geleverd. Voor 15.00 uur besteld, betekent morgen al in huis. Zowel in klein- als grootverpakking, elke gewenste hoeveelheid is leverbaar. Ons kwaliteitskeurmerk werkt. Een aanpak waarmee we hard groeien in de Benelux. Naast onze landelijke dekking in Nederland, leveren we met het grootste gemak ook in België en Duitsland. Online bestellen in onze webshop is uiteraard ook mogelijk.

Eigen productlijn: Sireon

Naast officiële partnerships met verschillende dealers bevat ons assortiment ook Sireon 'eigen merk' producten op het gebied van reiniging, onderhoud, persoonlijke hygiëne en bescherming. Ook papier en machines / gereedschappen maken onderdeel uit van ons brede assortiment.

Specialisten in chemie

Het team van Sireon bestaat uit 8 specialisten, met uitgebreide kennis van chemie en gamma. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel met één van onze adviseurs op 0252 – 626699. Of stuur een mail naar info@sireon.nl.