Papier en poetsdoeken

Op het gebied van reinigen en hygiëne beschikt Sireon over een breed palet aan papier- en poetsdoeken van uitstekende kwaliteit. De merken die wij leveren zijn: Sireon, Tork, Katrin, Kimberley Clark.

De verbruiksmiddelen en accessoires van onder andere de Sireon productlijn zorgen voor een optimale reiniging van verschillende oppervlakken. Het assortiment bestaat uit:

  • Poets- en hygiënepapier op rol of in handige dispensers.
  • Poetsdoeken van badstof, tricot, katoen of non woven.
  • Reinigingsdoeken.
  • Ontvettingsdoeken.
  • Dispensers en houders.

Ons gamma heeft een hoog absorptievermogen. Het hygiënepapier is zacht en sterk tegelijk en gemaakt van cellulose papier. Zo zijn onze wegwerpdoeken pluis arm en uitermate geschikt voor het reinigen en opnemen van vette en olieachtige bestandsdelen. De ontvettingsdoeken in ons assortiment zijn gekrept, pluis- en silliconenvrij en oplosmiddel bestendig. Door het zware volume zijn ze meermalen te gebruiken en daardoor een veelgebruikt product.

De microvezeldoeken laten op glas geen strepen of krassen achter en zijn van een zacht materiaal en na minimaal 200 machinale wasbeurten nog te gebruiken.

Alleen de beste producten maken onderdeel uit van ons assortiment en voldoen aan de hoogste eisen. Neem voor meer informatie over ons assortiment contact op met één van onze adviseurs of bestel de producten in onze webshop.