Persoonlijke bescherming

Een ononderbroken blootstelling aan lawaai, hogesnelheidsdeeltjes of chemische vloeistoffen kan permanente beschadiging betekenen.

De persoonlijke beschermingsmiddelen in ons assortiment spelen een belangrijke rol in het voorkomen hiervan. De gevaren op de werkplek worden hierdoor sterk verkleind. De veiligheidsproducten die wij leveren beschermen handen, benen, voeten, oren, ogen, luchtwegen, gezicht en hoofd tegen invloeden van buitenaf.

Wij voeren de volgende merken: 3M, Ansell, Bolle, M-Safe, Marigold en Uvex. Zo zijn werkhandschoenen bijvoorbeeld verkrijgbaar in leer, met coating, zijn chemisch bestendig of beschikken over een winteruitvoering voor warme handen in extreme omstandigheden. De veiligheidshelmen in ons assortiment beschikken over een 4-punts binnenwerk, ventilatie, zijn in hoogte verstelbaar, hebben een zweetband en eventueel een pinlock afsluiting. De overzetbrillen en ruimzichtbrillen die wij leveren beschermen tegen rondvliegende hogesnelheidsdeeltjes en vloeistoffen. U kunt kiezen uit transparante brillen of een gekleurd frame, met blanke lens of een filter tegen zonverblinding. Ook stofmaskers, gas- en dampfilters en (half)gelaatsmaskers maken onderdeel uit van onze beschermingsmiddelen en voorkomen dat u bij het verfspuiten of lassen nevel, gassen of stof inhaleert.

Dit is slechts een greep uit ons totaalaanbod. Neem voor meer informatie over ons assortiment contact op met één van onze adviseurs of bestel de producten in onze webshop.