Private label

De private label methode van Sireon

Sireon is specialist in het ontwikkelen en produceren van private labels en heeft jarenlange ervaring in het gebruiksklaar aanleveren van professional cleaning products onder uw merknaam met eigen opdruk en logo.

Onze werkwijze

Aan de hand van een monster of receptuur is Sireon in staat om een productdossier samen te stellen en een product geheel naar uw wens te ontwikkelen en produceren. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, flexibele afname, etikettering en het distribueren van de producten: wij gaan daarover graag met u in gesprek.

De private label methode: innoveren noemen wij dat. In ons laboratorium wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe reinigingsproducten en onderhoudsmiddelen onder private label. De beste willen zijn en u als klant op alle niveaus willen servicen. Dat is waar Sireon sterk in is.

Meer informatie?

Wij vertellen u graag meer over onze private label methode. Bel vrijblijvend met één van onze adviseurs: 0252 – 626699 of stuur een mail naar info@sireon.nl.