Kwaliteit

Prijs, kwaliteit en service is topprioriteit

Als specialist in professional cleaning products is prijs, kwaliteit en service bij ons topprioriteit. Kenmerkend voor onze producten is de hoge concentratie en de extreme zuinigheid in gebruik. Ons kwaliteitskeurmerk maakt Sireon een betrouwbare partner.

Sireon staat garant voor een snelle levering, zodat u geen dag zonder zit. Voorraadartikelen worden binnen 24 uur geleverd: voor 15.00 uur besteld, betekent morgen al in huis. Door onze expertise in chemie en gamma zijn wij in staat om voor u als klant het allerbeste product te selecteren tegen de scherpste prijs.

Aan het 'groen' maken van chemie en het gebruik van milieuvriendelijk en biologisch afbreekbare producten wordt steeds meer waarde gehecht. Ook door Sireon als leverancier van industriƫle chemie. 95% van onze producten voldoet daarom ook aan de huidige eco-norm.

Wet- en regelgeving

Op de Europese en nationale wetgeving van chemische stoffen is REACH van toepassing. Sireon hecht grote waarde aan het veiligstellen van de kwaliteit van haar producten en de veiligheid van werk- en leefomgeving conform REACH: Op productie-, import-, beheer-, verpakkings- en distributieniveau. Iedere wijziging in wet- en regelgeving en REACH wordt door ons team nauwkeurig en systematisch doorgevoerd.

Bij de totstandkoming van onze eigen productlijn en private label producten zijn productdossiers samengesteld en veiligheidstesten in ons laboratorium uitgevoerd. Zo waarborgen wij ons kwaliteitskeurmerk op elk niveau.